Archive for September, 2008

Sclavie la Nokia

De la spammerul sef, “asistenta pentru consumatori”:

Sclavie la Nokia : seful are 150000 euro salariu lunar, adica cat castiga toti cei 1600 de robotei romani la un loc !

Am sa las la o parte evidenta exagerare, si o sa persupun ca e adevarat. Sunt sigur ca tot poporul asta de comunisti a sarit in sus. Cuum ? Un om sa castige cat toti acei bravi eroi ai patriei ? 

Stie poporul cine e si ce valoare produce omul ala, denumit ”seful” ?
Chiar nu conteaza ca asta e nivelul salariilor pentru muncitorii din zona, nu conteaza ca nimeni nu i-a obligat pe oamenii aia sa se angajeze ? 

Ideea e simpla: “Nokia are bani, sa ne dea si noua”.

S-apoi nu vad legatura cu sclavagismul. Ii bate cineva ? Dorm oamenii pe mosia Nokia ? Ii opreste Nokia sa plece pe alte mosii mai mãnoase ?

xservers.ro ?

Cumva, www.xservers.ro, a reusit sa se sparga in hit-uri. A facut un milion si ceva pe zi, si, din ce am verificat, par reale. Prin reale, nu ma refer la vizitatori reali. Ci, la un browser care chiar deschide o pagina de-a lor, index-ul. Modul in care acela il deschide, nu-l discutam.

Cu siguranta are un popup sau in inline frame pe undeva, dar unde ??
Cine ne spune, primeste, pe langa aplauze publice, 50 de bani semnati cu cutter-ul de programatorul care a scris codul WTA. Cresterea asta dementa se vede in toate cele 2.5 analizatoare in care acesta e inscris.

Acum, sa presupunem ca a deschis ca nebunul popupuri sau iframe-uri. Vom vedea, clar, care dintre motoarele de auditare din Romania pot sa duca acest volum fara sa se panicheze. Serverul WTA e in continuare folosit 0.5% :) )

Cat costa sufletul unui om ?

Cam 5 milioane plus bonuri de masa.

Comunicare de la Flamingo

Pe adresa de YM pe care n-o folosesc niciodata:

Bucura-te de noi oportunitati de comunicare.Flamingo Computers, parte a grupului de companii Flamingo, iti ofera acum un nou serviciu de comunicare prin posta electronica, disponibil si pentru reteua de magazine Flanco, precum si magazinul virtual eFlamingo.

 

No comment. Dar ma bucur mult, chiar simteam nevoia de un nou serviciu de comunicare prin posta electronica.

ING – spam in mod corporate

Citez:

Ai ignorat acum ceva vreme un mesaj de la ING in care-ti ziceam ca ai putea castiga 10.000 de lei pana pe 15 septembrie.

Daca dai “delete” la mailul asta inseamna ca nu ai nevoie de cei 10.000 de lei pe care poti sa ii castigi daca te intalnesti cu consultantul ING care-ti va povesti lucruri extrem de interesante despre asigurarile de viata.

Mai multe detalii despre campanie pe www.ingasigurari.ro

Si, finalul:

Ati primit acest newsletter pentru ca v-ati exprimat acordul de a primi corespondenta cu caracter comercial de la ING Asigurari de Viata.

NU M-AM ABONAT. NU NU NU!!! Desi, am avut un card ING (nu ING Asigurari de Viata) si pe formularul ala cred le-am dat adresa de email (desi, daca era un checkbox prin care mi se cerea permisiunea sa ma spammeze, sigur l-am completat corect).  Cine e nebun sa se aboneze la un newsletter al unei companii care vinde asigurari de viata ???

Am vazut ca ING a angajat profesionisti. http://whiteimage.net/ : specializati in spam. Pe 19 august 2008 au sarbatorit 5 ani de “email marketing in Romania”. Extras de pe homepage-ul whiteimage:

Cum gandim
01.07.2008 – Interesul abonatilor pentru newslettere, in crestere >>

Sunt sigur ca abonatii din toate tarile se unesc spre a-si creste interesul.

onestop.ro – alt magar

S-au laudat cu milioane de eur cifra de afaceri, s-au laudat ca “spre deosebire de altii” ei “chiar investesc”. acum au trecut la SPAM.

Am primit (pe o adresa nefolosita de anul trecut) o informare pretioasa in legatura cu noile aparitii de pe
(SPAMMER !!!) www.onestop.ro (SPAMMER !!!!!)

Si, evident, preacunoscutul final:

In conformitate cu legea 365/05.072002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat SPAM, deoarece:

- contine datele necesare de identificare;
- adresa dumneavoastra de e-mail se afla in baza noastra pentru ca v-ati abonat sau ati fost abonat de catre cineva utilizand aceasta adresa de email.
- acest mesaj va este adresat cu scopul de a va ajuta sa beneficiati de serviciile companiei noastre si va este transmis din dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi si mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.

Vedeti si aici: http://forum.seopedia.ro/comert-electronic-e-commerce/1941-www-onestop-ro-penibil.html