La locul de plangere al romanilor “URBAN si Asociatii”, vine asta:

Ma numesc *******  si vreau sa va semnalez un caz  poate banal,fara  repercursiuni majore,poate doar morale.Am comandat pentru baiatul meu un joc PC de pe siteul buygames.ro,ratiunea fiind pretul mult mai mic decat am gasit in magazin.Asta a fost joi.Azi (luni),in sfarsit, primesc un telefon  de la firma ca pretul cu care am comandat a fost o promotie,si ca nu mai pot sa mi-l trimita  cu pretul acela,pentru ca acum e 220 de lei,si daca vreau pot sa mi-l trimita la pretul de 200 de lei.Am refuzat,deoarece gaseam la acest pret oricum si am cancelat comanda.Maine o sa merg sa-i iau copilului de la un alt magazin produsul,ca deja si-a pierdut si el rabdarea, si nu-l mai pot amana pana la o eventuala rezolvare amiabila.Intrebarea mea ,este,nu ar fi trebuit sa-mi fie livrat produsul la pretul pe care-l aveau pe site la momentul comenzii,adica 122,81 lei+taxele de transport.

Observ ca dati cu reclamatii la intamplare. Deh, e cool, exista OPC-ul. Doar ca, nu cred ca trebuie sa chemam opc-ul pentru orice disconfort.

Administrez buygames.ro, si se face ca stiu exact situatia cu jocul respectiv (fiind destul de rara). A existat un import facut printr-un furnizor mai mic, care, ocolind desisul de importatori si interese obscure, a reusit sa importe acest joc la un pret foarte bun. Se pare ca respectivul stoc s-a termiat rapid, existand mai multe comenzi decat jocuri pe stoc. Restul comenzilor au fost onorate pe canalele standard, incercand sa oferim un pret minim posibil, adica sa renuntam la adaosul nostru pentru a indulci situatia.

Citeste tot post-ul