Archive for November, 2009

Care nu apartine in multime ?

Una adaptata: care dintre urmatoarele elemente nu apartin listei:

  1. herpes
  2. gonoreea
  3. un apartament in Bucuresti ?

Gonoreea, e singura de care poti sa scapi.

Crin Antonescu 2

Am urmarit, pe internet, discutia dintre candidati.
Dintre cei trei, in ordine, preferintele mele sunt: Crin Antonescu.

Politistul in intersectie

Ascult Radio Guerilla, unde, o duduie de spune o vorba de duh: “daca vrei sa blochezi o intersectie pune un politist”, iar eu ma intreb de unde i-a venit gandul asta. Treaba politistului in intersectie e simpla: sa evite blocarea ei. Daca noi am fi civilizati si nu ne-am lipi de fundul masinii din fata, n-ar mai fi nevoie de politist. Trebuie sa recunoastem meritele politistilor din intersectii, personal fiind chiar multumit de activitatea politistilor “auto”. Fizica elementara ne demonstreaza ca nu au cum sa rezolve aglomeratia, insa pot sa o faca suportabila.

Eram la coada la checkin, in aeroportul Baneasa unde, pe o aglomeratie de nedescris, un nene se baga in fata. Nervos nevoie mare, l-am pus la punct si l-am trimis la coada. Adica a asteptat pe loc pana am trecut eu, ca la coada nu mai avea loc, coada fiind lipita (perpendicular) de o alta coada. Apoi m-a lovit rusinea: avionul ala pleca fix la ora programata, indiferent daca eu eram primul in autobuz sau nu.

Inselaciune majora

Am primit pe mail urmatorul mesaj, si am crezut ca e inca unul dintre multii care-mi raporteaza tot felul de warez-uri. Dar, m-am socat cand am vazut la ce se refera.

Site-ul: http://www.visez.org/sa-l-ajutam-pe-ionut/

Citeste tot post-ul