Archive for November, 2010

Dor de carte

Vorbeam acum ceva timp despre librarie.net si modul lor autohton de business. Am vazut ca, asa cum ne-am invatat, exista o gramada de incepatori care vor sa copieze succesul, chiar si ilicit.

DorDeCarte.ro s-a hotarat sa-si faca reclama inteligent:

Le reamintesc ca faptele pe care legea le consideră acte de concurenţă neloială sunt cele care urmăresc crearea unei confuzii, tinzând să producă în viziunea consumatorului ideea că întreprinderea, produsele sau serviciile provin de la concurent sau există legături strânse între oferte; sau obtinerea in detrimentul concurentei de foloase sau avantaje in activitatea economica prin practici contrare legii sau moralei.

Constituie concurenta neloiala orice fapte care sunt de natura sa creeze, prin orice mijloc, o confuzie cu intreprinderea, produsele sau activitatea industriala sau comerciala a unui concurent. In cazul de fata, Polirom le este concurent, ei avand un site pe internet prin care-si vand cartile. Faptul ca acelasi Polirom actioneaza ca furnizor nu are nimic de-a face cu chestiunea discutata mai sus.

Noul buybooks.ro

Dupa saptamani de stres si chin, dupa ore lungi de agonie, sunt mandru sa va indrum catre noul nostru site si catre noul blog de carti.

Sper sa va placa !