Noi functionalitati oferite de statistics.ro. Descrierea in comunicatul de presa de mai jos.

Bucuresti- 08 Iulie 2008 – Statistics.ro continua dezvoltarea serviciilor sale prin lansarea a doua noi instrumente de analiza a traficului web. Aceste ultime doua statistici oferite isi propun sa analizeze comportamentul vizitatorilor si sa estimeze gradul de interes pe care acestia il manifesta vis-a-vis de site-ul analizat.

Sub sloganul “statistici, nu topuri”, statistics.ro a facut inca un pas inspre analiza profesionala a traficului web. Bazandu-ne pe algoritmi avansati de calcul statistic, am implementat doua module de urmarire a comportamentului viziatorilor. Ambele analizeaza interesul vizitatorilor in site-ul analizat, insa algoritmii de calcul difera. Primul analizeaza in mod brut numarul de click-uri in timp ce al doilea analizeaza o combinatie de 15 parametrii pentru a evalua calitatea vizitatorilor. Evolutiile acestor indici se pot analiza pe diferite perioade de timp: luni, saptamani, si zile, garantand astfel inca o norma dupa care webmasterii uri pot masura evolutia site-urilor.

In viitor, Statistics.ro isi propune sa confirme site-urilor de top din Romania superioritatea serviciilor oferite precum si impartialitatea de care a dat dovada inca de la lansare.

Despre statistics.ro
Serviciul statistics.ro a fost lansat in 2006 si a reusit in termen de doar cateva luni sa concureze cu mult mai batranul trafic.ro. La finalul anului 2006 serviciul a fost imbunatatit oferind peste 80 de rapoarte distincte, Statistics.ro fiind capabil sa afiseze cele mai fine detalii despre vizitatorii site-urilor monitorizate. Volumul si calitatea statisticilor oferite de statistics.ro ne recomanda in mod real cel mai puternic sistem de auditare a traficului web din Romania.

Despre All4Web Internet Solutions
All4Web Internet Solutions este o companie care furnizeaza servicii web pentru comert electronic, analiza statistica, optimizare si audit site-uri web, precum si solutii avansate de streaming web.

Despre iNES Internet
iNES Internet este o divizie a iNES Group, unul dintre cei mai mari furnizorii de servicii hosting din Romania orientata pe segmentul business si primul operator de televiziune digitala prin fibra optica din Romania, oferind serviciul IPTV prin propria retea de fibra optica securizata (tehnologie FTTH).

Relu Botinant
www.statistics.ro