I have opinions of my own –strong opinions– but I don’t always agree with them.
Internet
xservers.ro ?
Sep 19th
Cumva, www.xservers.ro, a reusit sa se sparga in hit-uri. A facut un milion si ceva pe zi, si, din ce am verificat, par reale. Prin reale, nu ma refer la vizitatori reali. Ci, la un browser care chiar deschide o pagina de-a lor, index-ul. Modul in care acela il deschide, nu-l discutam.
Cu siguranta are un popup sau in inline frame pe undeva, dar unde ??
Cine ne spune, primeste, pe langa aplauze publice, 50 de bani semnati cu cutter-ul de programatorul care a scris codul WTA. Cresterea asta dementa se vede in toate cele 2.5 analizatoare in care acesta e inscris.
Acum, sa presupunem ca a deschis ca nebunul popupuri sau iframe-uri. Vom vedea, clar, care dintre motoarele de auditare din Romania pot sa duca acest volum fara sa se panicheze. Serverul WTA e in continuare folosit 0.5%
)
Comunicare de la Flamingo
Sep 16th
Pe adresa de YM pe care n-o folosesc niciodata:
Bucura-te de noi oportunitati de comunicare.Flamingo Computers, parte a grupului de companii Flamingo, iti ofera acum un nou serviciu de comunicare prin posta electronica, disponibil si pentru reteua de magazine Flanco, precum si magazinul virtual eFlamingo.
No comment. Dar ma bucur mult, chiar simteam nevoia de un nou serviciu de comunicare prin posta electronica.
ING – spam in mod corporate
Sep 4th
Citez:
Ai ignorat acum ceva vreme un mesaj de la ING in care-ti ziceam ca ai putea castiga 10.000 de lei pana pe 15 septembrie.
Daca dai “delete” la mailul asta inseamna ca nu ai nevoie de cei 10.000 de lei pe care poti sa ii castigi daca te intalnesti cu consultantul ING care-ti va povesti lucruri extrem de interesante despre asigurarile de viata.
Mai multe detalii despre campanie pe www.ingasigurari.ro
Si, finalul:
Ati primit acest newsletter pentru ca v-ati exprimat acordul de a primi corespondenta cu caracter comercial de la ING Asigurari de Viata.
NU M-AM ABONAT. NU NU NU!!! Desi, am avut un card ING (nu ING Asigurari de Viata) si pe formularul ala cred le-am dat adresa de email (desi, daca era un checkbox prin care mi se cerea permisiunea sa ma spammeze, sigur l-am completat corect). Cine e nebun sa se aboneze la un newsletter al unei companii care vinde asigurari de viata ???
Am vazut ca ING a angajat profesionisti. http://whiteimage.net/ : specializati in spam. Pe 19 august 2008 au sarbatorit 5 ani de “email marketing in Romania”. Extras de pe homepage-ul whiteimage:
Cum gandim
01.07.2008 – Interesul abonatilor pentru newslettere, in crestere >>
Sunt sigur ca abonatii din toate tarile se unesc spre a-si creste interesul.
onestop.ro – alt magar
Sep 4th
S-au laudat cu milioane de eur cifra de afaceri, s-au laudat ca “spre deosebire de altii” ei “chiar investesc”. acum au trecut la SPAM.
Am primit (pe o adresa nefolosita de anul trecut) o informare pretioasa in legatura cu noile aparitii de pe
(SPAMMER !!!) www.onestop.ro (SPAMMER !!!!!)
Si, evident, preacunoscutul final:
In conformitate cu legea 365/05.072002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat SPAM, deoarece:
- contine datele necesare de identificare;
- adresa dumneavoastra de e-mail se afla in baza noastra pentru ca v-ati abonat sau ati fost abonat de catre cineva utilizand aceasta adresa de email.
- acest mesaj va este adresat cu scopul de a va ajuta sa beneficiati de serviciile companiei noastre si va este transmis din dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi si mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Vedeti si aici: http://forum.seopedia.ro/comert-electronic-e-commerce/1941-www-onestop-ro-penibil.html
Inca un taran spammer
Jul 22nd
Mr. Tudose ne bombardeaza regulat cu mesaje de tipul:
Un nou portal de magazine on line! Inscrie-ti site-ul si vei fi gasit mai usor de Google si motoarele de cautare! Poti adauga produse GRATUIT!
Te asteptam cu drag in mall-ul www.magazinul-magazinelor.ro
E foarte insistent, a luat toate magazinele la rand.
…. Inca unul care ofera de toate pentru toti in mod gratuit. Doar ca are nevoie de ceva continut sa-l “ia si pe el Google”.
More SPAM
May 3rd
Iata ce am primit azi, pe nesolicitate, de la agora:
Dragi parteneri si colegi,
Ultimele noutati eLiberatica pe scurt:
- A fost publicata lista completa a sponsorilor si partenerilor eLiberatica 2008;
- Noi speakeri de marca si-au confirmat prezenta;
- eLiberatica intra pe ultima suta de metri, mai sunt doar 3 saptamani in care puteti sa va inscrieti;
- Saptamana viitoare preconizam sa definitivam si sa publicam programul final al conferintei.– Pe larg –
1. Lista completa a partenerilor si sponsorilor eLiberatica 2008 a fost definitivata si incheiata si poate fi accesata mai jos:
PLATINUM
IBM RomaniaGOLD
Microsoft RomaniaSILVER
Red Hat / SNS BitDefender Romsym Data Sun Microsystems Conference.Ro / IntegraSoft DellBRONZE
Mozilla BIT Software
Oare Microsoft si IBM stiu in ce mod sunt promovati ?
In josul mesajului, zice:
Nota: Primiti acest email deoarece ati participat la conferinta eLiberatica 2007, ati aratat interes sau v-ati inregistrat online pentru primirea buletinului de stiri eLiberatica sau stirile Agora Media. in cazul in care doriti sa nu mai primiti aceste mesaje, va rugam sa raspundeti acestui email prin reply si mentionarea in subiect a textului “doresc sa fiu dezabonat”. Va multumim pentru intelegere.
(Macar nu era textul ala’ cu “v-am gasit pe un site public”).
Evident, nu fac parte din nici una dintre categoriile mentionate mai sus. In plus, mesajul n-a venit pe o adresa pe care as folosi-o la inscrieri pe site-uri straine. Imi las singurul cititor sa judece.
Cum sa fac SPAM ?
Apr 10th
Pe bune. Vreau si eu foloase necuvenite si castiguri fara munca. Am incercat o data, mai demult, si am avut o mare dezamagire. Din cele 700 de mailuri pe care le-am trimis, doar vre-o 40 au trecut de filtrele instalate de victime sau de yahoo/google/etc.
(de fapt, mint: cei 700 de jertfiti erau clientii buygames.ro care doreau sa primeasca noutati)
Pana mai studiez, iata si topul provizoriu, il voi mai updata:
- ejobs (Liviu Dumitrascu)
- Newsletter urbaNNews – asta e campionul. CE DRACU’ E VRAJITORUL.EU ???????
- News Buk.ro
- Echipa sunapemobil – astia ce vor ?
- RadioLynx
- Newsletter-pctv.ro – “PCTV este primul portal video care emite nonstop pe PC si pe mobil”
- Nis Comercial
- acreditare-iso.ro
- WestFloor – solutii complete de pardoseli ?
- Memento: vreau_pupici vrea sa fie prietenul tau/prietena ta
- mrsoft.ro
- Luiza Juganaru – Sea Line Travel
- Institutul Eurocor
- Innocentive, Inc.
- HR-Romania
- EvoTv.ro
- DaMaiDeparte.ro
- AutoNews.ro
Desteapta chestie blogurile aste, dom’le
Apr 8th
Nu-s un blogger cu experienta. Am fost impresionat de cat de repede mi s-a raspuns la unul dintre posturi. Primul raspuns a venit in mai putin de 10 minute de la instalarea blogului. Gee, that’s great.
O cunostita de-a mea spunea, inspirata de ineptie, ca oricine e important trebuie sa aiba blog. Si vad ca lumea se conformeaza. Doar ca nu toti au ce spune. Eu, de exemplu, nu prea am.
Hello world!
Apr 8th
Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!
In semn de respect pentru munca oamenilor de la wordpress, am lasat acest post aici. Partea cool e ca toti spammerii cauta textul “Hello World” pe bloguri, sperand ca e loc de mesaje promotionale. Asa ca m-au umplut de comentarii intersante.