http://puccu.net/statisticsro-rebranding-to-web-traffic-analisys/

Am fost amendati pe buna dreptate ca am schimbat brandul fara sa anuntam. Am evitat anuntarea in masa pentru a nu plictisi webmasterii cu mailuri vecine cu SPAM-ul. Cred ca schimbarea siglei a spus tot, nu era nevoie sa incarcam casutele de email si asa prea chinuite. Lasam spam-urile in grija concurentilor, noi preferam sa ne facem treaba bine si sa lasam rezultatele sa apara.

Designul nou nu este inca terminat, mai avem ceva probleme la alegerea culorilor, insa avansam. Pana vineri sper sa fie online.

De ce WTA.ro ? Pentru ca numele vechiului site avea cateva probleme: era greu de retinut, era prea lung si se confunda cu statistici.ro (care e fratior cu trafic.ro). Evident, www.statistics.ro a fost redirectionat la www.wta.ro , deci nu cred ca era nevoie sa facem mare agitatie in legatura cu asta.

Iar sigla a fost modificata pentru a se diferentia de cele ale concurentilor nostrii. Vom mai pregati o versiune de logo mult mai cuminte si inca o versiune complet invizibila.

In speranta ca n-am suparat pe nimeni, va asiguram ca in viitor vom aduce inca multe imbunatatiri serviciului wta.ro si il vom pastra la fel de impartial precum a fost statistics.ro.